keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Kesäverhot

Tänään saapui tilaukseni White Coastilta, mikä sisälsi kauan etsimäni verhot keittiöön, kaksi tuikkukippoa ja wc-kyltin.


Kauniita keittiön verhoja olen metsästänyt siitä saakka, kun muutimme tänne maaliskuussa, ja vasta nuo White Coastin omenaverhot kolahtivat siinä määrin, että laitoin saman tien tilaukseen. Tuntuu, että suurin osa verhoista on jotain ruudullisia tai täysin väärän värisiä tai jotain muuta, mitä en missään nimessä kotiini halua. Minä haluan yksinkertaista, mutta kuitenkin niin, että jotain yksityiskohtia pitää olla - ja väri mieluiten valkoinen.


Uusien ja kauan kaivattujen verhojen kunniaksi piti keittiön ikkunakin pestä, vaikka ajattelinkin, että säästän sen huvin suosiolla pahimman siitepölykauden jälkeen. Eihän niitä uusia verhoja voi likaiseen ikkunaan ripustaa!

Verhojen lisäksi tuli ikään kuin heräteostoksena klikkailtua virtuaaliseen ostoskoriin myös kaksi tuikkukippoa, joiden camee -kuvat vetosivat minuun liian paljon voidakseni ohittaa ne. Eikä tuotteiden alennuskaan ainakaan haitannut mitään!


Nämä valloittavat maitolasiset tuikkukipot pääsivät ensimmäisinä koristamaan makuuhuoneen hyllyä, jonka vasta eilen saimme paikoilleen, vaikka hylly on ollut meillä jo vaikka miten pitkään. Näiden seuraksi ajattelin etsiä muutaman kauniin valokuvakehyksen.


Wc-kyltin hankin, koska meillä on tuossa "eteiskäytävällä" kaksi samanlaista ovea vierekkäin - toinen vaatehuoneeseen ja toinen vessaan/kylpyhuoneeseen. Nyt sitten vieraatkin tietävät heti, kumpi ovi on kumpaankin. :)


Tämä päivä on taas mennyt aamusta iltaan asti hääräillessä. Ensin sisällä siivoillessa ja sitten pihalla orapihlaja-aitoja siistiessä. Yllättävän paljon siinäkin riittää hommaa - varsinkin, kun oksaleikkurimme on melkoisen painava ja pitää lisäksi raahata perässä jatkojohtoa. Latvat jäivät minulta vielä leikkaamatta, koska en niihin mitenkään ylettänyt, mutta mieheni lupasi sen homman hoitaa huomenna.

Jospa sitten pikku hiljaa saisi ihan kunnollista ja kattavaa jutun juurta tuosta meidän pihastammekin! :)

2 kommenttia:

  1. Äh itse tein just tilauksen Johannalta ja oon missannut tuollaiset upeet camee-tuikut. Äh.
    Ja verhokin on upea, tykkään itekkin kovasti noista Svaneforssin verhoista!!!

    VastaaPoista
  2. Nuo tuikut olivat tosiaan jossain ale-osiossa. Ja verhot ovat kieltämättä tosi kivat, kerrankin minun mieleeni! :)

    VastaaPoista

Mukavaa kun pistäydyit blogissani. Jätäthän vielä kommentin vierailustasi. ^^