lauantai 14. toukokuuta 2011

White Coast

Tein äitienpäivänä elämäni ensimmäisen tilauksen White Coastiin, äitienpäivätarjouksen siivittämänä. Kuten olette ehkä jo huomanneet, minä olen ihminen, jolle pienet yksityiskohdat ovat aivan yhtä tärkeitä kuin suuret kokonaisuudetkin - yksityiskohdista ne kokonaisuudetkin rakentuvat, eikös? :>

Julkaisin tämän postauksen jo torstaina, mutta Bloggerin temppuilujen takia se olikin hävinnyt täältä, joten julkaistaanpa nyt uudemman kerran.


Ensinnäkin metalliämpäri pyykinpesuaineelle. Kyllähän sen pesuaineen voi pahvilaatikossaankin säilyttää, mutta on tämä kuitenkin huomattavasti esteettisempi.


Puinen laatikko pussiteelle. Näitäkin on monenlaisia monissa paikoissa, mutta minä halusin nimenomaan valkoista puuta ja lasikannella.


Laatikossa on 15 pientä lokerikkoa teepusseille. Lokerikot ovat vaan sen verran pieniä, että esimerkiksi nuo Nordqvistin teepussit eivät oikein kunnolla tahdo mahtua, pitää laittaa ihan muutama lokerikkoa kohden. Mutta eipä tuo nyt liiemmin haittaa - ja jäihän edelleen tilaa vielä uusillekin teepusseille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun pistäydyit blogissani. Jätäthän vielä kommentin vierailustasi. ^^