sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Siipirikkorock

Menneeseen viikkoon on mahtunut niin paljon ohjelmaa, etten millään ole ehtinyt istahtaa koneen ääreen niin pitkäksi aikaa, että olisin kaikkia ihania asioita ehtinyt tänne päivittää, joten niitä tulee nyt sitten tipotellen hieman jälkikäteen.

Huomennakin olisi herätys jälleen 05:00 aamulla ja operaatio siskon ylioppilasmeikki alkaa siitä, sillä hänen kuvauksensa ovat huomenna iltapäivällä ja minä olen lupautunut hänen henkilökohtaiseksi assistentikseen. Meikit pitää laittaa valmiiksi jo ennen siskon töihin lähtöä, josta hän lähtee kampaajalle, jossa sitten tapaamme, parantelemme meikit ja autan hänelle juhlatamineet ylle.



Viikonloppu on kuitenkin mennyt runsaasta ohjelmastaan huolimatta varsin rentouttavissa merkeissä. Perjantaina suuntasimme saunan kautta kummitätimme luokse, josta kotiuduimme vasta aamun pikkutunneilla ja lauantai-iltana poikkesimmekin sitten hieman katsahtamassa Turun keikkatarjontaa, joka oli valitettavan suppea, mutta sitäkin suurempi kokemus - Siipirikkorock.


Siipirikkorock järjestettiin viidettä kertaa Turun S-Osiksessa ja paikan hämyisyys ja huolettomuus olivat omalla karskilla tavallaan äärettömän mielenkiintoisia. Vaikka emme keikkapaikalla viihtyneetkään kuin ensimmäisenä soittavan Varissuon ajan, oli kokemus kuitenkin kokemisen arvoinen.



Toppi: Seppälä
Housut: VeroModa
Kaulakoru: Jalokivigalleria

Siipirikkorockista lähdimme kiertelemään Turun keskustaan, josko löytäisimme jonkun kivan istuskelukapakan, mutta harmiksemme (tai onneksemme) oli käynnissä juuri joku jalkapallo-ottelu, josta emme kumpikaan sattuneista syistä olleet mitenkään tietoisia, eikä mihinkään kapakkaan yksinkertaisesti mahtunut sisään. Tulipahan kuitenkin kierreltyä ympäriinsä Turkua ja kuvailtuakin melkoisesti, vaikka sitten päädyimmekin menemään kotiin.

1 kommentti:

Mukavaa kun pistäydyit blogissani. Jätäthän vielä kommentin vierailustasi. ^^