keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Koreja

Olen etsiskellyt sopivia valkoisia koreja kylpyhuoneemme hyllykköön siitä saakka, kun eräs vieraamme hyllyyn osuttuaan tiputti kaikki purnukat pitkin lattioita ja kirosi sitä, ettemme ole laittaneet niitä mihinkään koreihin. Täydellisiä koreja en pitkänkään etsinnän jälkeen löytänyt, kunnes sitten vihdoin tajusin, että meillähän on sellaiset itsellämme - tyhjän panttina kirjahyllyssämme!


Tältä näytti hyllykkö ennen koreja, melkoisen levottomalta ja todellakin epäkäytännölliseltä.


Ja nyt, korien kanssa, vaikutelma on heti paljon siistimpi ja pysyvät tavaratkin paikoillaan!


Toinen kori on mieheni tarvikkeille ja toinen minun tarvikkeilleni. Alin, pyöreä kori, on toistaiseksi minun koruilleni, kunnes kehitän niille jonkun toimivamman ratkaisun ja paikan.

Näitä koreja laittaessani kehitin jälleen uuden homman itselleni: hyllykön maalaaminen mustaksi. Nämä kuvat hieman vääristävät hyllykön oikeaa väriä, ihan noin keltainen se ei luonnossaan ole, mutta joka tapauksessa melko kellertävää puuta se on.

2 kommenttia:

  1. Joo, kannattaa aina ensin katsoa, mítä omista nurkista löytyy...hyvä idea ja musta musta väri vois kyllä olla parempi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos minnamari! Ja samaa mieltä olen kyllä kanssasi siitä mustasta, kyllä se on ruvettava taas maalaushommiin, kunhan selkä tästä hieman tokenee (noidannuoli). :)

    VastaaPoista

Mukavaa kun pistäydyit blogissani. Jätäthän vielä kommentin vierailustasi. ^^