perjantai 6. toukokuuta 2011

Tervetuloa Marjatielle!

Olen Varsinais-Suomesta vastikään Pohjois-Pohjanmaalle muuttanut parikymppinen nainen, joka oman asunnon myötä on hurahtanut entisestäänkin sisustamiseen, remontointiin ja huonekalujen entisöintiin.

Näille asioille halusin myös perustaa oman bloginsa, johon tarkoitukseni on koota mm. ennen ja jälkeen kuvia sitä mukaa, kun asunnon ilme muuttuu enemmän meidän näköiseksemme. Paljon on jo tehty, mutta paljon on vielä tekemättäkin. Luulenpa myös, että sitä mukaa kun edellisiä hommia saadaan täällä hoidettua ja laietettua, on jo uusi idea mielessä.

Kyseessä on vuonna -74 rakennettu rivitaloasunto, jossa on 58 neliötä. Neliöihin lukeutuvat keittiö, olohuone, makuuhuone, pieni vaatehuone, kylpyhuone ja sauna. Lisäksi takapihalla on mukava pieni terassi ja omaa pihaakin sen verran, että keväämmällä pääsee varmasti omia viherpeukalontaitojaan kokeilemaan.


Olohuoneemme rakentuu massiivisen divaanisohvan, 
tummien tasojen ja valkoisten pörrömattojen varaan.

Asuntomme sijaitsee pienehköllä paikkakunnalla hieman sivummalla keskustasta ja liikenteen melusta, kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien päässä kaikesta tarvittavasta.

Sisustuksessa haasteena on tietenkin aina kahden ihmisen makujen yhdistäminen - varsinkin, jos toinen on niinkin ailahteleva persoona haluamansa suhteen kuin minä... Yllättävää kyllä olemme löytäneet harvinaisen yhtenevän sävelen siitä, millaiseksi haluamme kotimme laittaa.

Pääpiirteittäin värityksenä on musta ja valkoinen; mustaa huonekaluissa, valkoista matoilla. Muita värejä mukanaan tuovat sitten esimerkiksi olohuoneessa eri väriset seinämme, kaunis kuluneen puun näköinen laminaattilattiamme sekä erinäiset koriste-esineet, kuten taulut.


Oli vuodenaika mikä tahansa, kynttilöitä on kotonamme aina esillä.
Kevään kunniaksi toista kynttiläalustaa somistaa matkoilta tuomani 
kauniit ja kesäiset rantakivet.

Sisustuksessa emme panosta merkkeihin ja design-huonekaluihin, vaan toimiviin ja kodikkaisiin ratkaisuihin, joita toisinaan ostamme käytettyinä, ja toisinaan uutena sieltä, mistä mieluisamme löytyy.

Pieneen perheeseemme kuuluu minun lisäkseni avomieheni sekä kaksi kissaa. Sisustamisen lisäksi lähellä sydäntäni ovat esimerkiksi kauniit kengät ja vaatteet, joista niistäkin saattaa tulevaisuudessa tulla jutun juurta.

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis koti, ihanat värit! i like! :) Löysin blogisi tuolta jasmiinintuoksu- foorumilta ja päätin liittyä lukijalistallesi :)

    Mukavaa alkavaa kesää! ^_^

    VastaaPoista

Mukavaa kun pistäydyit blogissani. Jätäthän vielä kommentin vierailustasi. ^^