sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Romantiikkaa yllättävissä paikoissa

Torstaina saapui pihallemme roskalava lauantaisia talkoita varten, ja koska lava oli luonnollisestikin varsin suuri, mahtui sinne paljon muutakin kuin pelkät vanhat aidat. Niinpä sitten naapureiden innostamina päätin minäkin tarttua härkää sarvista ja siivota ulkovarastomme. Koko naapurusto taisi sinä iltana puuhata ulkovarastojensa kimpussa. Ja täytyy myöntää, että se, etten saanut enää kissojen kantokoppaa mahtumaan sisälle varastoon, oli osasyyllinen siihen, että sain vihdoin tartuttua hommaan - varasto oli nimittäin kattoaan myöten täynnä rojua, jota edelliset omistajat olivat sinne jättäneet.


Varastossa oli mm. monta rullaverhoa, kiuas, mattoja, ovi, tiskipöytä... Mutta nyt siellä on jo hyllytilaakin vapaana vaikka kuinka paljon, ja lattiatilaakin vapautui niin hyvin, että mahtuu jo itsekin sisälle mainiosti. :)


Varastojen siivous yhdessä naapureiden kanssa oli siitäkin mainio homma, että ensinnäkin minä sain reilusti kantoapua naapurin mieheltä (mm. kiuas oli aivan liian raskas minun kannettavakseni), ja toiseksi muutamat jutut, jotka olivat itselle tarpeettomia, saivat uuden kodin naapurista ja itsekin sai muutamat toisille tarpeettomat asiat. Mm. cd-telineet päätyivät naapurin lapsiperheelle tietokonepeleille ja itse sain hyväkuntoiset kissanvaljaat toiselle kissallemme.


Yksi parhaista jutuista varaston siivouksessa oli tällainen pieni löytö varastomme seinässä. Joku on kaivertanut oman rakkaudentunnustuksensa suloisesti puuseinään. Kukaan ei osannut sanoa, kenestä tässä on kyse, mutta jotenkin hurjan suloinen juttu. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun pistäydyit blogissani. Jätäthän vielä kommentin vierailustasi. ^^