maanantai 23. toukokuuta 2011

Aitatalkoot

Lauantaina vietimme koko naapuruston voimin aitatalkoita ja oli kyllä ihana huomata, että täällä jokainen oli halukas kantamaan oman kortensa kekoon ja yhdessä saatiin paljon aikaa ja työn lomassa sitä tutustui sellaisiinkin naapureihin paremmin, joita oli aiemmin vain ohimennen tervehtinyt.


Tämä aitaprojekti on kuulemma ollut taloyhtiön listalla jo useamman vuoden ajan, mutta nyt vihdoin se saatiin sitten hoidettua. Ja olikin jo korkea aika, sillä vanhat aidat olivat aivan hirvittävässä kunnossa!


Ilma oli lauantaina aivan omituinen: välillä satoi vettä kaatamalla ja välillä paistoi aurinko täydeltö terältä. Pääasiassa oli kuitenkin hyvä sää talkoille ja aitojen maalauksen ja paikoilleen laiton lisäksi saatiin yleisiä piha-alueita haravoitua ja keräiltyä pihoilta roskia roskalavalle.

Töiden lomassa grillailtiin myös makkaraa ja juotiin olutta ja ennen kaikkea nautittiin toistemme seurasta. En varmaan lakkaa ikinä ihailemasta sitä, millainen yhteisöllisyys tässä taloyhtiössä vallitsee, kun muutamat viime vuodet ovat menneet kaupunkiasunnoissa, joissa ei edes tiennyt, ketkä olivat naapureita ja ketkä vain satunnaisia kulkijoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun pistäydyit blogissani. Jätäthän vielä kommentin vierailustasi. ^^