tiistai 24. toukokuuta 2011

Tunnelmallinen ilta

Vaikka olenkin ehdottomasti kesä- ja ulkoihminen, on toisinaan ihanaa, kun ulkona kaatosade piiskaa peltikattoa ja tuuli vinkuu tuuletusräppänöissä. Tällaisina iltoina on myös ihana ripotella kynttilöitä sinne tänne ympäri asuntoa tunnelmaa luomaan.


Olen kerännyt olohuoneemme yhteen nurkkaan pienen rykelmän erilaisia lyhtyjä, 
jotka on mukava sytyttää tunnelmaa luomaan illan hämärtyessä.


Koristelintuhäkki pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön kynttilälyhtynä,
 ja toimii virassaan minusta oikein mainiosti.

Jostain syystä pidän erityisesti kaikista lintuhäkki aiheisista jutuista, ja niinpä nähdessäni tuon koristelintuhäkin Anttilassa, en voinut vastustaa kiusausta, vaan kiikutin sen kotiini. 

Olen pitänyt häkkiä tauluhyllyn päällä, mutta sehän sopii mainiosti tuohon lattiallekin kynttilälyhdyksi. Ylipäätään voisin alkaa opetella enemmän lattiapinnan käyttöä sisustuksessa - eihän kaiken tarvitse aina olla ylös nostettuna milloin minkäkin hyllyn tai kaapin päälle!


Tunnelmallisen illan kruunaa Keisarin morsian -tee. 


Nyt jatkan kuitenkin siivoamista ja pakkaamista, sillä huomenna tämä neiti lähtee junalla kohti Turkua ja vietteleekin siellä sitten ainakin tulevat pari viikkoa! Ihana päästä näkemään rakkaita ihmisiä ja ensimmäistä kertaa myös pikkusiskoni uutta asuntoa - ihka ensimmäistä omaa vuokra-asuntoa! :)

Mukavaa iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun pistäydyit blogissani. Jätäthän vielä kommentin vierailustasi. ^^