lauantai 14. toukokuuta 2011

Yhtä juhlaa

Tämä toukokuu onkin yhtä juhlaa meillä - viime sunnuntaina juhlittiin äitejä ja tänä lauantaina juhlitaan sitten rakasta miestäni (ja huomisesta jääkiekosta en edes uskalla sanoa mitään, hui!).


Tuoreen basilikan tuoksu on aivan vastustamaton!

Tein jo torstaina kinkkupiirakkaa, johon laitoin kinkun lisäksi paprikaa, fetajuustoa, tuoretta basilikaa ja punasipulia.


Kinkkupiiras osoittautui niin hyväksi, että se meni ensimmäiseltä istumalta jo melkein kokonaan, mutta eipä tuo haittaa, syötäväksihän se oli tehty! :)


Suklaakakun tein eilen tällä ohjeella. Vielä emme ole päässeet maistamaan, mutta toivotaan, että on hyvää! Päälle raastoin perunankuorimaveitsellä hieman valkosuklaata koristeeksi.


Ja totta kai päivänsankarille on pieni lahjakin. Ruusuja ei valitettavasti ollut saatavilla kaupassa, jossa kävin, mutta kovasti tykkäsi mies tuosta pääsiäiskaktuksestakin. ;)

Nyt sitten toivon, että Blogger suvaitsee taas toimia - kaksi päivää tämä on ihmeellisesti reistaillut ja eilen jo näytti siltä, että osa jo kirjoittamistani ja jopa julkaisemistani teksteistä oli hävinnyt! Tänään niitä eilen kadonneita tekstejä olikin sitten kyllä monta kappaletta... Saa nähdä, miten näiden käy.

Mutta, minä alan pikku hiljaa kattaa kahvipöytää, josko se mies pikku hiljaa sieltä hommistaan kotiin saapuisi ja vieraatkin saataisiin paikalle. 

Aurinkoista lauantaipäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun pistäydyit blogissani. Jätäthän vielä kommentin vierailustasi. ^^