lauantai 28. toukokuuta 2011

Pitsiä

Kesäloma on nyt sitten saatu kunnolla käyntiin ja ilmeisesti tämän lomani teema on vuorokausirytmin totaalinen kääntäminen ja tehokuntoilu... Ohjelmaa on joka päivälle vaikka millä mitalla ja siskolla niin kova vauhti päällä, ettei tällainen vanhus meinaa enää jaksaa pysytellä perässäkään!

Eilen kävimme lounastamassa ravintolassa, jossa en ole ikinä ennen käynyt, ja jonka sisustus oli niin persoonallinen, että ansaitsee ihan oman postauksensa, ja kotimatkalla poikkesin Anttilassa, jossa sattuikin olemaan aivan hirvittävät alennusmyynnit (cd-levyjä 3 kpl 20 € ja mm. dvd-bokseja reilusti alennettuun hintaan) ja löysin muutamia aarteita, ja törmäsinpä sielä Antti Reiniinkin!

Ilmat ovat toistaiseksi vielä suosineet, vaikka viikonlopuksi luvattiinkin vettä. Eilinen meni siis vielä pitsisissä tunnelmissa hame tuulessa hulmuten (valitettavan kirjaimellisesti...).


Toppi: Seppälä
Hame: Lindex

Joka kesä minut valtaa halu pukeutua päästä varpaisiin pitsisiin vaatteisiin, ja musta (ja samanlainen valkoinen) pitsihameeni onkin muodostunut yhdeksi kesän luottovaatteeksi. Hameen kaveriksi vetäisin Seppälästä löytämäni topin, jossa selkäpuoli on kauniisti koristeltu.

Muutenkin olen viime aikoina saanut hämmästyä, miten monia minunkin silmääni miellyttäviä vaatekappaleita Seppälässä tällä hetkellä on tarjolla! Ja ylipäätään näin kesän kynnyksellä, kun monesti kaikki vaatteet ovat joko hippimäisiä tai imelän värisiä...


Nämä kengätkin löysin sattumalta Seppälästä. Käveltyäni melkoisissa lämpöasteissa umpinaisissa kengissäni monia kilometrejä, alkoivat jalkani jo melkein kiehua, joten oli pakko löytää pikapikaa jotkut vähän ilmastoidummat versiot. Joskin sain sitten melko pian huomata, etteivät nuokaan ole suorassa auringonpaisteessa kovin viileät mustan värinsä ja materiaalinsa takia... Mutta kauneushan se on kengissä pääasia. ;>


Siskoni koruvarastot ovat todennäköisesti loppumattomat, ja siitä varastosta kaivelin nämä yksilöt lainaani. Minun on tullut viime aikoina käytettyä todella vähän korvakoruja, mutta nämä olivat taas niin nätit, etten voinut millään vastustaa niiden ripustamista korviini.

Nyt tämä tyttökaksikko alkaa valmistautua illan rientoihin; ajattelimme käydä kurkkaamassa Siipirikkorockin.

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Oi ihana pitsiasu, tosi kaunis!

    Mukavaa viikkoa ja tsemppiä meikkaus-assisteeraus-urakkaasi :)

    VastaaPoista

Mukavaa kun pistäydyit blogissani. Jätäthän vielä kommentin vierailustasi. ^^