tiistai 17. toukokuuta 2011

Luonto heräilee

Eilen alkoi täällä pohjoisessakin sadella vettä oikein rankasti - ja pahin kaatosade tietenkin juuri silloin, kun lähdin töistä pyöräilemään kotiin, kuinkas muutenkaan... Tänään oli kuitenkin sade lakannut jo siihen mennessä, kun pääsin töistä lähtemään ja aurinko on alkanut taas mukavasti lämmitellä.

Oli kyllä tervetullut tämä kunnon sade, niin alkaa luontokin kunnolla vihertää ja saadaan vihdoin lehdetkin puihin!


Koivuissa alkaa olla jo kunnon lehdet ja ne ovatkin ihan uskomattoman kauniin värisiä juuri nyt. Vielä, kun alkaisi orapihlaja-aitoihin putkahdella lehdet, toistaiseksi ne ovat vielä varsin ankean näköisiä...


Terassinlaidalla kasvaa pihallamme kolme jotain puskaa, joista en osaa sanoa juuta enkä jaata, mitä ne oikein ovat. Leikkelin niistä kuitenkin kuivat oksat ja viime vuoden kukinnat pois ja niistäkin alkaa kehittyä varsin sieviä. Vielä, kun tulisi ne kukat, niin voisi alkaa pohtia, että mikä kasvi tuo oikein on!

2 kommenttia:

  1. Oon kyllä samaa mieltä että sade teki hyvää. Ja sii ihan sairaan äkkii tuli vihreetä! Ja hassua että jo parin vk kuluttua alkaa kesäloma vaikka just mietti että siihen on vielä monta kk. Kiva blogi. Löysin Anttiksen blogin kautta.

    VastaaPoista
  2. Keke: No niinpä kyllä teki, ihan vasta oli pihalla vielä lumikinoksiakin, mutta eipä moisia enää näy missään!

    VastaaPoista

Mukavaa kun pistäydyit blogissani. Jätäthän vielä kommentin vierailustasi. ^^