lauantai 6. elokuuta 2011

Lauantai kotosalla

Kävimme aamupäivästä mieheni vanhempien luona ja miehen lähdettyä töihin minä palailin kotiin mielessäni monen monta projektia, jotka haluaisin tehdä ja toteuttaa, mutta päätin kuitenkin aloittaa muutamasta blogijutusta, joita olen suunnitellut jo pidemmän aikaa.


Kyseisten blogijuttujen toteutus osoittautuikin sitten nopeammaksi suunnitella kuin toteuttaa, ja päädyinkin sitten kuvien oton ohella hieman pyyhkimään pölyjä sieltä täältä, sommittelemaan esineitä uusille paikoilla, pohtimaan erästä maalausprojektia ja fiilistelemään pian koittavaa syksyä sytyttelemällä muutamia kynttilöitä.


Farkut: Lindex
Lyhythihainen jakku: Kirppis
Toppi: H&M
Laukku: Aleksi 13
Kengät: Seppälä
Huivi: H&M
Varsinaiseksi kompastuskiveksi blogijutun kannalta osoittautui lopulta kirjahyllymme, joka epäjärjestyksellään kammottaa minua niin, että sille on aivan pakko tehdä jotain, ennen kuin voin edes harkita sen kuvaamista. Valitettavasti en vain ole edelleenkään keksinyt ratkaisua hyllyssä vallitsevaan tavaroiden kaaokseen ja rauhattomuuden tunteeseen, jonka se läsnäolollaan aiheuttaa.


Päivän asuna vierailun ajan toimi siis simppeli farkut + toppi + jakku -yhdistelmä, joka sekin alkoi jo olla näillä lämpötiloilla hieman turhan vilpoinen pyörämatkoille. Pian saa kaivella taas jo takit käyttöön. Ja neuleet, jotka minulla on edelleen visusti piilossa odottelemassa niitä tosissaan viileitä ilmoja. Tällaisena vilukissana saatan tosin ottaa pienen etumatkan syksyyn ja alkaa jo kohta puoliin kaivella hieman paksumpaa vaatetta ylleni.


Tänään tulee kello 21.00 neloselta elokuva Pan's Labyrinth, joka ainakin googlettelujen perusteella kuulosti minun korvaani siinä määrin kiinnostavalta, että meinaan ehdottomasti katsoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun pistäydyit blogissani. Jätäthän vielä kommentin vierailustasi. ^^