Mysli, 8 annosta:
2 dl kaurahiutaleita
3 dl mantelilastuja
0,75 dl seesaminsiemeniä
0,75 dl auringonkukansiemeniä
1 dl kookoshiutaleita
1 tl kanelia
1 rkl hunajaa
1 dl omenatäysmehua
2 rkl öljyä
- Sekoita kaikki aineet keskenään ja levitä seos pellille.
- Paista 150 asteessa, kunnes mysli on saanut kauniin kullanruskean värin. Sekoittele aina välillä paiston aikana.
- Ota mysli pois uunista ja sekoittele sitä jäähtymisen ajan, jotta se ei kasaannu yhdeksi paakuksi.
- Nauti esimerkiksi turkkilaisen jugurtin kanssa, nam!
Mysli säilyy hyvin suljetussa astiassa jääkaapissa. Yhdessä annoksessa on noin 12 hiilihydraattia.
Minä nautin myslini turkkilaisen jugurtin ja pellavansiemenrouheen kera. :)
Näyttää niin herkulliselta!!! Pitäis ottaa
VastaaPoistaitseä niskasta ja kokeilla tehdä sitä joskus
itse... kaupanhyllyltä kun sen saa liian
helpolla. -Murinaa-
Milla: Juu, saahan sen, vaan turhalla sokerilla ja liiallisilla hiilihydraateilla varustettuna. :)
VastaaPoista