keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Dove Intense Repair

Kuten olen jo aiemminkin maininnut, kuulun tosiaan Buzzadoriin ja tällä kertaa tuli testattavaksi Doven intense repair -hoitoaine hiuksille. Hoitoaine on suunniteltu hauraiden ja huonokuntoisten hiusten hoitoon - sen pitäisi mm. vähentää hiusten katkeilua ja kaksihaaraisia. Minun tukkani on siis aivan täydellinen tuon tuotteen testaukseen - kaikki nuo edellämainitut ominaisuudet löytyvät. Sen suhteen, tehoaako moinen, olin varsin skeptinen ennen kuin sain nuo purnukat itselleni - onhan moisia lupailtu jo ties' miten monen hoitoaineen ja valmistajan taholta aiemminkin!



Purnukan kyljessä kerrotaan seuraavaa:
TEHOHOITOAINE
Tehohoidon hyödyt hoitoaineen nopeudella. Vahvistaa hiuksia ja suojaa niitä kaksihaaraisilta.

Intense repair tehohoitoaine väsyneille hiuksille, joissa ilmenee katkeilua ja kaksihaaraisia.

Ainutlaatuinen 2in1 hoitoaine, joka sisältää:
  • Kuituaktiivisia aineita, jotka imeytyvät syvälle hiukseen ja vahvistaa sitä sisältäpäin latistamatta hiuksia.
  • Mikrokosteusseerumia, joka hoitaa tehokkaasti ja silottaa hiuksen pintaa ja suojaa tulevilta vaurioilta.
Käyttöohje: Käytä päivittäin shamppoopesun jälkeen normaalin hoitoaineesi sijaan. Huuhtele ja näet tulokset välittömästi. Mikäli ainetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi vedellä.

Ensimmäinen käyttökerta on nyt takana, ja tuotehan lupaa muutosta jo ensimmäisen käytön jälkeen. Ettekä oikeasti arvaa mitä! Se ihan tosissaan toimii! Hiusteni latvat ovat normaalista yhtä pörröistä sekamelskaa, johon mikään ei auta, mutta tämän hoitoaineen jälkeen hiukset kiilsivät juuresta latvaan saakka, mitään ongelmia harjaamisen kanssa ei ollut ja käsittely on ihan uskomattoman helppoa.


Ja voin kertoa, että minä en hehkuta tuotetta, johon en tosissani ole tyytyväinen, mutta tähän minä kyllä olen, enkä syyttä! Siitä, toimiiko tuo hoitoaine todella niin korjaavasti kuin antaa ymmärtää, en osaa tässä vaiheessa sanoa juuta enkä jaata, mutta ainakin pintapuolisesti näyttää hyvältä.

Mitä netistä tutkiskelin, niin tuo 180 ml purnukka ei pitäisi olla edes hinnalla pilattu, mutta tarkkaa hintaa en osaa sanoa. Vajaan 4 euron tietämillä se lienee, keskusteluista päätellen.

Lisätietoja tuotteesta voi lukea täältä.

2 kommenttia:

  1. Mä sain kaverilta tuota testattavaksi, kun sai kans paketin. En ole vielä testannut.

    VastaaPoista
  2. MaryLiza: Kannattaa ihmeessä tosiaan testata, ainakin omien kokemusteni pohjalta voin sanoa, että toimii. :)

    VastaaPoista

Mukavaa kun pistäydyit blogissani. Jätäthän vielä kommentin vierailustasi. ^^