torstai 6. lokakuuta 2011

Onni on...

...Syyssateen ropina katolla...


Itse tehty herkullinen porkkanakakku, tällä ohjeella.


...Lämmin glögi. Kaikki minut tuntevat voivat varmasti kuvitella tilanteen, kun minä bongaan lähikaupasta ensimmäistä kertaa tänä syksynä glögin. Riemunkiljahdukset olivat sen mukaiset. ;)

Mulle joulun odotus alkaa aina glögistä. Tai glögin odottamisesta - viime vuonan aloin odottaa glögin saapumista lähikauppaani jo heinäkuussa. Tänä vuonna unohdin itse odottamisen kokonaan, mutta voi sitä riemua, kun ihan muilla asioilla kaupassa huomasin kokonaisen glögihyllyn! Kohta voi siis varmaan ripustaa jo jouluvalot, eikö niin? <3


Glögiin kuuluu mantelit. Ja rusinatkin, mutta ne unohdin kokonaan siinä glögihuumassani...


...Kynttilän valo. Kynttilät ovat parasta, mitä pimeässä vuodenajassa on olemassakaan. Rakastan kynttilöitä, niiden luomaa tunnelmaa ja lämpöä. Ja poltankin niitä päivittäin heti jo viimeistään iltapäivästä lähtien.


...Ja ehdottomasti hyvä musiikki! Minulla musiikin kuuntelu on hyvin kausiluonteista - siis se, mitä kuuntelen milloinkin, riippuu pitkälti vuodenajasta, mielialasta, valon määrästä... Mistä ikinä. Husky Rescue on ihan ehdoton syksyn koti-iltojen musiikki. <3 Vaihteleeko teillä kausittain se, mitä eniten kuuntelette?

Huomenna olisi tänne pohjoiseen luvassa jo ihan kunnon myrskykin, voi että! <3

Tunnelmallista illan jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun pistäydyit blogissani. Jätäthän vielä kommentin vierailustasi. ^^