tiistai 4. lokakuuta 2011

Kirja- ja ruokamessut

No niin, nyt olen taas palannut kotiin ja arkeen. Sunnuntai iltana palasin kotiin (ja hei, VR:kin vain 10 min myöhässä, pientä ennätyksenpoikaa jo?!) ja eilinen menikin sitten tehokkaasti kotia siivoillessa. Olkoonkin mies kuinka siisti puheissaan tahansa, käytännön toteutus onkin sitten jo ihan toinen juttu. ;)

Muutama juttu olisi vielä tuolta Turun reissulta julkaisematta, kun en sattuneista syistä aiemmin näihin ehtinyt paneutua, ja voisinkin aloittaa Turun kirja- ja ruokamessuilta, jossa poikkesimme lauantaina.


Kävimme samaisilla messuilla viime vuonnakin, ja jälleen kerran löytyi ihasteltavaa ja "aaa, kattokaa!!" huudot sen kuin raikuivat, kun tämä nelikko (minä + kaksi siskoani + toisen siskon poikaystävä) loikki kojulta toiselle.

Tarjolla oli niin nykypäivän uutuuksia kuin vanhoja kirjaklassikoitakin höystettynä 1900-luvun alkupuolen aikakauslehdillä. 1930-luvun Kotiliesi-lehdissä riitti ihasteltavaa. :) Ja hei, yksi julkkisbongauskin tuli tehtyä; Esko Valtaoja! Siskon mielestä se ei ole mikään ihme, vaan kyseiseen herraan törmää Turussa lähes viikoittain, mutta en minä vaan ollut koskaan ennen häntä nähnyt.


Ruokamessujen puolella sisko juoksi maistiaisten perässä - niiden, joihin jaksoi jonottaa. Jonot nimittäin olivat aivan uskomattomia, enkä ollut uskoa todeksi, että me ihan tosissamme jonotamme maistiaisille. No, jonotimmepa hyvinkin.

Ja itseasiassa yksi jonottamisen arvoinen juttu löytyikin; nimittäin hunajasta valmistettu urheilujuoma, jonka ohjeenkin saimme mukaan! Urheilujuomaksi tosi hyvän makuista ja helposti itse tehtävissä. Kunhan tässä ehdin, pitää ehdottomasti kokeilla itsekin sen valmistusta.


Kuvituksena toimii pikkusiskon ruokamessujen puolelta räpsimät kuvat kurpitsakisan sadosta. Tässä olisi jo pientä ideaa halloween juhliinkin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun pistäydyit blogissani. Jätäthän vielä kommentin vierailustasi. ^^