tiistai 4. lokakuuta 2011

Iltakävelyllä Turussa

Viimeisenä lauantaina Turussa käytiin pikkusiskon kanssa jo melkein perinteeksi muodostuneella iltakävelyllä Turun keskustan liepeillä. Kun muut lähtee baariin, me napataan kamera mukaan ja leikitään turisteja. Enkä mä voi edelleenkään oikein muuta kuin huokailla tota Turun kauneutta, mä en pääse siitä yli sitten millään.

Mun pitäis varmaan lähteä joku päivä kameran kanssa tutustumaan tohon Oulunkin kauneuteen, koska olen varma, että sitä on sielläkin, en vain koskaan ole juurikaan tullut kiinnittäneeksi huomiota siitä, koska mulla on joku ihmeen nostalgia-fiksaatio Turkua kohtaan...


Mä olen tainnut jonkun sata kertaa jo täällä bloginkin puolella hehkuttaa tota Aurajokea, mutta siis katsokaa nyt tota valoloistoa!! (Voi ei, kohta haluan jo takas, täällä tulee vaan vettä taivaan täydeltä...)


Toi Samppalinnan mäen juurella oleva hämähäkinseitti on ihan uskomattoman upea - siitäkin huolimatta, että yksi hämähäkkejä kuollakseen kammoksuva neitonen ilmoittautuu. Sain mm. sätkyn joka kerta, kun äidin kanssa sieniä puhdistaessa joku pikkiriikkinenkin hämähäkki möngersi esiin. Mutta joo, hämähäkittömät hämähäkinseitit on tosi jees. :)


Tässä sama paikka vielä vähän laajemmalti. Tuolla oli kallion päällä jotkut ihanat siniset valot, mutta ne ei nyt tässä kuvassa pääse oikein kunnolla oikeuksiinsa, koska toi taivaskin oli täsmälleen saman värinen.


Samppalinnan ravintola. Olisin halunnut kiivetä tuonne ylös, mutta pikkusiskon mielestä se oli joku vuosituhannen huonoin idea, joten jäi kiipeilyt sikseen.



Ravintola Pinella. En ole koskaan käynyt kyseisessä ravintolassa, mutta ulkoa päin ainakin todella kivan näköinen. Sisko tosin boikotoi tätäkin, koska sinne ei kuulemma illalla pääse alle 20-vuotiaat edes pissalle (vai oliko se alle 22-vuotiaat? No anyhow.).


Tuomiokirkkotorilla pönöttävä patsas, joka ei päivänvalossa tosiaankaan kuulu suosikkeihini (mikä nyt ei ehkä ole tarkoituskaan, mutta esimerkiksi se joutsenpatsas on ihan oikeasti hieno!), mutta näin valaistuna se on jo melkeinpä siedettävä, ehkä jopa hitusen tyylikäs?


Tässä olisi sitten viimeinen postaus tuolta Turun reissultani ja sormeni syyhyävät jo päästä kirjoittelemaan muista aiheista, joita onkin kertynyt jo melkoisesti! Näköjään jonkun aikaa kestänyt blogihiljaisuus saa aikaan sitten tällaisen vastareaktion, että on pakko päästä kirjoittamaan vaikka mistä, ja aiheitakin keksii ihan pilvin pimein!

Mukavaa illan jatkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun pistäydyit blogissani. Jätäthän vielä kommentin vierailustasi. ^^