lauantai 8. lokakuuta 2011

Pihahommissa

Tämä päivä on mennyt aamusta saakka pihahommissa, jotka lopettelin vasta tuossa seitsemän aikaan illalla. Haravoin etupihan, takapihan, täytin vanhan hiekkalaatikon, kannoin kesäkalusteet varastoon ja vanhan terassimaton roskiin. Ei uskoisi, että rivitaloasunnon pihassa voi olla niin paljon haravoitavaa, mutta kyllä vaan voi - varsinkin sellaisen myrskyn jälkeen, joka täällä eilen riehui!



Ja se, että meidän piha on aina niin täynnä varisseita lehtiä on ihan yksistään Vesan vika, koska Vesan pihalla kasvaa niin paljon lehtipuita, jotka varistaa kaikki lehtensä meidän pihalle (ja Vesa naureskelee vahingoniloisena aidan toiselta puolen, saakeli! Hankin kohta jonkun lehtipuhaltimen ja puhallan ne lehdet sinne, mistä ne on tulleetkin, että siitäs saa...)


Kavereina pihatöissä mulla hääri naapurin kissat, kuinkas muutenkaan. Ne loikkii paikalle aina, missä ikinä vaan joku jotain tekee. Tai yrittää tehdä - niiden suurta huvia on mm. möyriä vastatäytetyssä hiekkalaatikossa ja juosta haravaa pakoon vain hyökätäkseen taas kohta uudelleen kimppuun. Mutta on ne vaan suloisia!


Tämän neitokaisen nimi on Raukka, mutta täytyy sanoa, että se nimi on melkoisen harhaanjohtava. Neiti nimittäin meidän (a.k.a. Oliverin piha!!) pihalla aivan pokkana alkoi murista ja isotella Oliverille, joka on siis arvon neitiä noin kolme kertaa suurempi.... Että on tytöllä ainakin pokkaa! :')


Joka tapauksessa nyt on paikat aivan hellinä (huomenna ei varmaan edes kahvikuppi pysy kädessä, vaan pitää pillillä imeskellä...) ja sauna lämpeämässä. Tämä loppuilta menee siis saunan, muutaman saunakaljan, hyvän musiikin ja elokuvan parissa.

Pieni ongelma tuon elokuvan saralla tosin vielä on - tänään olisi tv:ssä tarjolla kaksi mielenkiintoiselta vaikuttavaa elokuvaa; Vääristynyt mieli (TV5 klo 00:10) ja Veren kirjat (Nelonen klo 00:25). Kumpaakaan en ole koskaan vielä nähnyt, ja koska ne tulevat näin samoihin aikoihin, enkä omista nauhoittavaa digiboksia, jompikumpi pitäisi valita. Osaako joku suositella jompaa kumpaa?

Loppuun vielä tämän illan albumi: The Black Keys - Brothers. Suosittelen lämpimästi tutustumaan kyseiseen kokoonpanoon, on aivan loistavaa lauantai-illan musiikkia! ^^

1 kommentti:

  1. Voi että, onpa aivan samanlainen kisu kuin tyttärellä ja taitaa olla samanikäinenkin vielä!
    Meidän kisulla on monta nimeä, Lilla-Maaria, Tikru ja mikä milloinkin :-)
    Taitaa olla välillä Paris Hiltonkin..
    Hyvää värikästä viikonloppua Sinulle. T: Anna Villiviinistä.

    VastaaPoista

Mukavaa kun pistäydyit blogissani. Jätäthän vielä kommentin vierailustasi. ^^